Sourcing-palvelu pähkinänkuoressa

Sourcing-palvelun kautta autamme yrityksiä löytämään tuotteita sekä tavarantoimittajia Kiinasta. Erikoistumme Kiinasta löytyvään kuluttajaelektroniikkaan, mutta autamme asiakkaitamme myös muihin tuotekategorioihin liittyvissä tuotteissa. Autamme rahaliikenteen hoidossa, tuotteiden ja tavarantoimittajien löytämisessä, hintojen kilpailutuksessa, laadunvalvonnassa, rahtidokumenttien selvittämisessä sekä järjestelyjen hoitamisessa. Hintaan kuuluu myös tehdasauditointi isompiin tilauksiin Guangdongin provinssin alueelle. Tehdasauditointi muihin provinsseihin maksaa matkojen sekä majoittumisen verran.

Mihin tarvitset meitä?

Suomalaisista ja Kiinalaisista koostuvat tiimimme pystyy neuvottelemaan hinnoista ja toimituksista paikallisella kielellä. Meillä on kymmenen vuoden kokemus Kiinalaisista tehtaista, tavarantoimittajista sekä Kiinalaisista brändeistä. Meillä on yhtä pitkä kokemus tuotteiden lähettämisestä Kiinasta Eurooppaan. Meidän kuukausittaisten konttilähetysten sekä viikoittaisten lentorahtien ansiosta asiakkaillamme on mahdollisuus säästää leijonan osa rahtikuluissa. Tarkistamme jokaisen asiakkaillemme lähetettävän erän paikan päällä. Näin voit olla varma, että tuotteet vastaavat odotuksiasi.

Mitä palvelu kattaa sisällään?

Palvelu pitää sisällään rahaliikenteen hoidon, tehdasauditoinnin (isompiin tilauksiin) laadunvalvonnan, sekä rahtidokumenttien selvittämisen ja järjestelyjen hoitamisen. Perus hinta palvelulle on 10% tilauksen sekä rahtien arvosta. isäksi palveluun kuuluu 50€ aloitusmaksu, joka hyvitetään lopullisen toteutuneen tilauksen arvosta. e-ville voi toimia maahantuojana tuotteille asiakkaan puolesta 1 – 5% komissiota vastaan. Tehdasauditoinnit sisältyvät  hintaan Guandonggin provinssin alueeelta. Muualle Kiinaan tehdasauditointi maksaa matkakulujen verran. Minimitilauserä on 1000€.

Tutustu hinnastoon tarkemmin tästä:
Klikkaa tästä

Kysy tarjousta jo tänään:
Ota yhteyttä