Sydämeltään elektroniikan verkkokauppa

e-ville com on Suomalaisten omistuksessa oleva Kiinasta käsin toimiva verkkokauppa, joka on keskittynyt kuluttajaelektroniikkaan. Meitä on Kiinassa yli 20 hengen Kiinalaisista sekä suomalaisista koostuva tiimi, joka on päivittäisessä työssään keskittynyt löytämään Suomalaisten kuluttajien näkökulmasta siisteimmät sekä potentiaalisimmat tuotteet. Tiimiimme kuuluu mm. laadunvalvontatiimi, viisi tuotepäällikköä, kolme hankintavastaavaa sekä logistiikkavastaava. Tavoitteenamme on päästä mahdollisimman lähelle tuotteiden valmistajia. Näin karsimme turhat välikädet pois tuotteiden jakeluketjusta.

Kuinka voimme auttaa yrityksiä

Tiimimme lisää joka kuukausi satoja uusia tuotteita verkkokauppaamme. Tämän lisäksi kontaktoimme viikoittain uusia tavarantoimittajia sekä brändejä kakista kilpailukykyisimmän hinnan sekä luotettavimman tavarantoimittajan löytämiseksi. Verkkokaupan alustan ansiosta meillä on tarkat tiedot siitä, mitä tuotteet myyvät, mitä asiakkaat ovat pitäneet niistä ja minkälaisia ongelmia tuotteissa on mahdollisesti ollut. Tämän ansiosta pystymme poimimaan yrityksille jälleenmyyntiin helmet akanoiden joukosta. Huolehdimme puolestanne, että tuotteista löytyvät kaikki vaadittavat sertifikaatit Euroopan myyntiä varten sekä Suomen kieliset käyttöohjeet. Tämän lisäksi huolehdimme puolestasi logistiikan sekä maahantuonnin, tullauksen sekä huollon tarvittaessa.

Hinnoittelumme tukkumyynnissä

Tukkumyyntihintamme voi olla jopa 70% tuotteen myyntihinnasta. Hintaan sisältyy rahti Kiinasta Suomeen tai Suomen varastolta asiakkaan toimipisteelle.  Isommat tukkumyyntitilaukset mahdollistavat tuntuvia alennuksia tavarantoimittajan tarjoamaan sisäänostohintaan, mikä vaikuttaa myös meidän tukkuasiakkaidemme hintoihin. Lähtökohtaisesti asiakas toimii tuotteiden maahantuojana, mutta tarvittaessa myös e-ville voi tuoda tuotteet maahan 1 – 5% komissiota vastaan. Takuun osuus hinnoittelusta on tuotteen RMA-prosentti (keskiarvo 3,5%).

Kuinka palvelu toimii

e-villellä on käytössään tukkumyyntiportaali, joka mahdollistaa yritysasiakkaiden tuotteiden tilaamisen suoraan verkosta. Kysy tunnuksia e-villen yritysmyynnistä yritysmyynti@e-ville.com.
Yli 100 kappaleen tilauksista suositellaan kysymään tarjousta erikseen.

Tutustu hinnastoon tarkemmin tästä:
Klikkaa tästä

Kysy tarjousta jo tänään:
Ota yhteyttä